Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


... Valamikor, még az idők kezdete előtt a farkasok rettegésben tartották az embereket. Öltek, mészároltak, tizedelték a lakossagot...

Az emberek félelmukben Ősi Erőkhőz kezdtek imádkozni, és az éjszaka sötétjéből a világ több pontján vámpírok támadtak fel újra... hatalmasak, erősek voltak. Az Ősi Erő mesterei. Így jött létre a Chimera is. A farkasok rettegnek tőlünk, mert erőnk és számuk egyre nő! Emberek, imáitok meghallgattattak! Ne féljetek, ha leszáll a sötet, mi eljövünk!

~~~~~~~~
Nem adom fel!

Bárhová is vezessen sorsodnak útja,
Bátran gondolj jövőre és múltra.
Nézz szembe mindazzal mi fáj,
Ne feledd! Van ki hazavár!

Vámpír vagy, ez a sorsod,
Farkasok vérét ontod,
Hiába nyüszítés, vinnyogás,
Célod eléred, nem vitás!

Légy büszke rá ki vagy!
Soha ne alázd magad!
Szállj szembe a rosszal,
A bundás gonosszal ;)

Ne félj míg áll a vár,
Chimera ereje száll.
Hozzánk tartozol! Ez életed!
Szívedet ne lepje félelem!

Érjen öröm - múljon bánat,
Mosolyogj és mondd ki bátran:
Rossz rajtam erőt nem vehet,
Mert leverem mit elvettek …

(by Dragon)

~~~~~~~~

Vadászat

Csörren a kulcs, kattan a zár,
Kicsi vámpír prédára vár.
Ajtó nyílik, cipő kopog,
Pici szíve nagyon dobog!

Szeme izzik, foga éles,
Fuss előle mikor éhes!
Farkas vonyít, vére csorog,
Kicsi vámpír nagyot csapott :)

Szeme kacsint, arcán mosoly,
Bolhás koma ebből okolj!
Büszkén lépdel, kastély tárva,
Chimera klán hazavárja ...

(by Dragon)

~~~~~~~~

"..átlagos májusi éjszaka volt. Unalmasan sétálgattam a tóparton, céltalanul, bámulva a csillagokat. Leültem a kedvenc sziklámra a parton és figyeltem a holdfény táncát a hullámokon... Lehűlt az idő, majdnem fázom, ami elég szokatlan ezen az éjszakán! Karjaimmal átkulcsoltam felhúzott térdeimet és nem tudtam levenni szemem a tó felől közeledő ködről... Mintha szárnyak suhogását hallottam volna.... majd lassú és egyenletes kopogás....lépések zaja. Valaki felém tart a mólón! Egyenesen a ködből lépett ki! MI EZ?! Álmodom?! Lassan lecsúszok a kőről, de elfutni nem akarok.... valami benső erő visszatart! Nem tudom levenni róla a szemem, félelmetes és csodálatos is egyszerre. Vámpírlány Ő, az éjszaka sötétjéből ... Odalép hozzám és annyit mond csupán: - Érted jöttem! Ne félj, lazíts :) Válaszolni akartam, de elállt a lélegzetem... borsózott a bőröm, ahogy hideg ajka a nyakamhoz ért... BELÉM HARAPOTT! Hallottam lélegzetét a fülemben... éreztem szíve dobbanását! Egyre jobban és erősebben! Ismeretlen kéjes érzés járta át a testem, fejem felett összemosódtak a csillagok. ÚJ erő áradt szét testemben... a VÁMPÍROK EREJE !!! ...feküdtem a sziklán, szívem zakatolt mint egy gőzmozdony, lassú mozdulatokkal térdeltem fel. Ő csak ült mellettem szótlanul, szemei tűzben égtek. Borotvaéles körmével aprócska vágást ejtett a bal vállán és Én megbabonázva figyeltem a legördülő sötét gyöngyöt .... VÉR! Nyelvem hegyével megállítottam és lassan végigkísértem az útját felfelé. -Vámpír lettél a vérem által! -mondta méltóságteljesen- Menj és vadássz! Erősödj! Alapíts Klánt és gyűjtsd magad mellé a legjobb vadászokat! Siess, ... a vérfarkasok egyre erősebbek... Vetett egy pillantást begyógyult sebemre, elindult és eltűnt az éjszaka sötétjében. Felálltam a sziklára, teleszívtam a tüdőmet és teli torokból beleüvöltöttem az éjszakába! Hangom átsüvített a tó felett... csak a távoli hegyek suttogták vissza: Chimera...Chimera... Az emberek egy Árnyékról mesélnek... JÓ LÉGY! -VAGY ÉRTED IS ELJÖN..."

  (by Dragon - Blood[Sanyi])

~~~~~~~

"Vámpír vagyok, álmom a hajnal,
Vámpír vagyok, sötét angyal,
Létem a talány, hajnalom az alkony,
Életem a halál!

Ragadozó vagyok,
Nem tagadhatom,
A vérszomj hajt,
És addig folytatom,
Míg egy nap a hajnal,
Tűzzel jő, és fájdalommal.

Örök létre kárhoztat a halál,
Csókom újra és újra áldozatra talál,
Míg egy nap a hajnal,
Végez velem, kárhozottal..."

(by Buffy)